miss mee??

Oj det var ett tag sen jag bloggade såg jag nyss, men det är sånt som händer tyvärr. Vad har ni haft för er mina underbara läsare som jag ser fortfarande är kvar.

Har haft hur mycket sminkningar som helst men har inte hunnit fota tyvärr, men det kommer väll upp några bilder snart. Min systers bröllop gick hur bra som helst, det var verkligen ett sagolikt bröllop. Jag hann sminka 7 personer den dagen och alla vart hur nöjda som helst. 

Igår var jag på Lauras födelsedag, hann tyvärr inte sminka födelsedags barnet som jag hade lovat henne att göra, för att jag jobbade, ibland dyker det upp annat, finns inte så mycket att göra åt saken.





Igår innan jag drog till Lauras fest :D

My sister

Sminkade även min syster Lena, som skulle på bröllop med hennes fästman. Ingen rolig brud man vill sminka, man får inte gå i närheten av hennes ögon allt ska läggas lite utanför. Undrar hur hennes smink till bröllopet kommer att se ut. Vi får se hur det blir om en vecka

Håret är gjort av mig också :D





Underbara moster och kusin

Min moster Lena ville självklart bli sminkad av mig igen, gulligt av henne. Hon hade bröllop igår och hade en lilla klänning så vi körde lila skugga med svart. Vi la även på lös fransar, vilket gör det det extra tutchen.

Men som vanligt blev hon en läcker skönhet.








Här har vi Emilia som gjorde håret hos frisören, men hennes lockar hade gått ner, så jag gjorde de bästa av situationen och fixade det. Lite mascara och läppglans fick hon också.




Och så självklart mor och dotter :D


RSS 2.0