Grattis Ornina 18 år!

Sminkade min underbara syster till hennes 18 års fest. Hon ville ha sotade ögon och självklart fixade jag det!

Grattis Ornina 18 år!!!

Hann tyvärr inte ta bättre bilder, hela dagen var stress stress stress :)






Summer fealing

Sommaren är på väg ser det ut som och på sommaren bär man inte lika mycket smink, man ska låter ansiktet vädras och det tycket jag är bra. Ansiktet måste vädras, så mycket smink man lägger varje dag, man låter inte huden andas. Så nu när sommaren är här ska jag iallafall försöka använda mindre smink, och sola så mycket jag kan för att få en sin färg till min systers bröllop :D

Som förresten jag ska sminka. Min syster gifter som om ungefär en och en halv månad och jag ska sminka henne, verkligen gulligt av henne att låta mig sminka henne :D


Underbart väder

Jag vet inte vad ni har gjort, men jag har bara njutit av vädret. Helt underbart med sol.



Vad har ni gjort mina underbara läsare?

Mindre än 2 månader kvar

Så nu är det mindre än 2 månader kvar tills min syster gifter sig, allt är klart och fixad!

Så nu är stressen borta lite, nu kan jag andas, har haft så mycket att göra. Shit man hinner verkligen inte med nått när man har ett heltids jobb.


Killar, sminka er ni också!

Det är så fräscht när killar sminkar sig, det har absolut inget med bög att göra. Har man lite smink så att det inte syns, fine de bra.

Tänk er på bröllops dagen tjejen kommer stå där och spackla och se helt galen snygg ut, så kommer killen med röda ögon, fullt med utslag, påsar under ögonen. Ja hoppas ni förstår vad jag menar.

Det ser tyvärr inte bra ut på bröllops filmen eller på foton. Så tips till killar använd smink lite då och då, för att fräscha upp ansiktet.

Till alla blåögda där ute

Jag tycker att alla som har blå ögonfärg alltid ska sota ögonen. Det är så snyggt! Det framhäver dina ögon så fint!
Men då ska man inte vara snål med svart färg, utan verkligen trycka till färgen, så att man verkligen får den effekten man strävar efter.

Men det passar lika bra med gröna ögon, det funkar det också! Var inte rädda alla brun och svart ögda vi passar också med sotade ögon.


Grattis Nathalie

Snygga Nathalie fyllde år i tisdag, jag sotade hennes ögon och så här blev slut resultatet! Hade inte med mig min kamera, så jag fotade med min Iphone, inte så bra bild men det får duga.

Det var mycket finare i verkligheten, nästan så att Nathalie dog lite smått, haha. Men verkligen en tjej som kan bära upp sminket. Fick ett väldigt fint sms dagen efter.

(Det var mörkare runt ögonen än vad det ser ut på bilden )





För bokning av sminkning

Hejsan alla fina

Ville bara säga att det går att bli sminkad av mig nu, jag gör följande:

- Brud sminkning

- Förlovnings sminkning

- Fest sminkning

För bokning av sminkning mejla mig på [email protected]

Sorry mina underbara läsare

Förlåt har varit så off från bloggen igen, men det är nu allt händer, allt kommer på engång, tyvärr.

Jag är ändå försiktig när det handlar om att blogga, jag vill inte att den ska handla om vad jag gör på min fritid, vad jag äter, mina ute kvällar, min familj, utan mest åt mitt yrke, vilket är Makeup Artist. Men ibland har man ingen inspiration, då vill man inte skriva något tråkigt, så mina lärase tappar intresse, det vill vi inte att det ska hända!

Men nu LOVAR jag er, att uppdatera mer.

För övrigt: Mina visitkort har kommit jag beställde 5000 st, körde en stor summa på engång lika bra!



It''s al about the makeup

Smink är väldigt viktigt för en kvinna, det vet jag och det vet ni också. Det är väldigt viktigt för en kvinna att välja rätt smink, att veta hur man lägger en skugga, utan att få en hårt kant, så det inte blir ojämna kanter. Att välja rätt bas, till den färgen man har. Att veta vart man ska placera rougen. Att veta vilket puder eller mineralpuder man ska använda.

Det är väldigt vilktigt för en kvinna att veta sånt tycker inte ni det?

Så tack gode gud för Makeup Store dom har ju en kort kurs, om jag inte misstar mig tror jag den kursen kostar under 500 kr. Men titta gärna in i din närmaste Make up Store och fråga dom, tro mig ni lär ej bli missnöjda.


Black & Pink

Jag var på mösspåtagningen i fredags, sminkade mig själv. Fotot vart tyvärr tagen efter festen, så klart blev det förstört. Men detta är bättre än ingenting.



Innan festen


RSS 2.0