Äntligen

Fick ett samtal idag, har väntat på det samtalet länge. Det var från Thalita min klänning har kommit. Men eftersom att jag jobbar hela denna veckan, plus att det är min systers möhippa på fredag får jag vänta tills nästa vecka.

Allt är klart till bröllopet, klänningen har kommit, skorna är köpta, håret är klar bokat, sminket är klar bokat och smyckerna är köpta. Nu är det bara att vänta tills bröllops dagen.
 
Bjuder på denna sommar bild, det verkar som att det kommer att vara den sista sommar bilden för den här sommaren, om vädret fortsätter vara såhär!


Frågor och svar

Har fått några frågor på kommentars fälten, så tänkte svara på dom här.

Fråga: hej hej,, tänkte bara fråga var klänningen kommer ifrån? :) snyggt sminkat!

Svar: Klänningen är köpt i New York. Tack så mycket :D

Fråga: det är sjukt hur bra man kan sminka! :),, jag har också funderat på att gå make up utbildning :)

Svar: Gör det, om jag ska vara ärlig är det de bästa jag har gjort. Man lär sig så mycket så det inte är sant. Man trodde man kunde sminka, men efter att jag gick utbildningen kunde inte fatta att jág sminkade som jag gjorde innan.

Fråga: vad använder du för produkter? :) fint sminkat!

Svar:
Jag använder sminket jag fick från min utbildning, dom har ett eget märke som heter färg, verkligen ett bra märke, något jag rekomenderar. Tack så mycket :D

Fråga: fint du sminkar! men skulle höra med dig om du fixar naglar också? :)

Svar: Tack så mycket. Nej tyvärr jag fixar inte naglar, men om ni vill, så kan ni gå till hon jag gör mina naglar hos, verkligen skit snygga har gjort dom i 3 år nu snart och jag är hur nöjd som helst. Hon tar för nya naglar 400:-och påfyllning 300:-. Skriv till mig på min mejl så kan ni få hennes nummer :)

Fråga: hur mycket tar du för såna lockar? :)

Svar: 150:-

Fråga: vart kommer dina skor ifrån?

Svar: Mina skor kommer från Topshop :D

Fråga: Varför bloggar du inte så ofta? :)

Svar: Jag bloggar inte varje dag för jag vill inte att min blogg ska spåra ut, jag vill inte att den ska vara tråkig, för det blir så, har man inget att skriva då blir det bara ett tråkigt inlägg man lägger upp bara för att. Men jag ska verkligen försöka lägga in ett inlägg varje dag. Men det kan blir svårt för jag jobbar så mycket, är ute med mina vänner ofta plus har alltid något att göra. Men för er mina kära läsare ska försöka blogga så mycket jag kan.


Moster Lena

Här är min kära moster Lena, sminkade henne till bröllop, hon ville ha markerade ögon så därför tog vi mörka färger för att verkligen markera. Det blev 3 bens fransar istället för helrads ville ge henne katt ögon effekten.

Verkligen en snygg sminkning. Passade henne otroligt mycket.








Emilias hår

Gjorde Emilias hår igår, hon skulle på bröllop. Hon fick lite smink på sig, det blev lite mascara lite rouge och läppglans.





För bokning till sminkning

Hejsan alla fina

Vill ni bli sminkade av mig, jag gör följande:

- Brud sminkning

- Förlovnings sminkning

- Fest sminkning

(- Vid annan sminkning skriv det på meljet så får ni svar om jag kan eller ej)

För bokning av sminkning mejla mig på [email protected]

PS: Tveka inte och höra av er, puss

It's all about me


SUMMER OUTFIT A LA ME


Sadir

Sminkade söta Sadir härom dagen, hon ville inte ha så hårt sminkning, utan väldigt mjukt och naturliga färger, inga fransar ville hon ha, men satte på trebens fransar istället, det skadar inte.

Hann tyvärr inte ta många bilder för det vart för stressit, men gjorde de bästa av situationen.






Ojojoj!!!

Har fått nog av Södertäljes cafe'n, så nu satsar jag och mina vänner på Stockholm. Nya människor, nya tag.


Här är jag på Ojojoj som ligger på Medborgarplatsen!


RSS 2.0