Showgirl

Idag sminkade vi showgirl sminkning, ni vet Las Vegas tjejerna hur dom ser ut, ja idag sminkade vi sådär. Vi sminkade bara ett öga, för att få allt på plats. Det var hur snyggt som helst, det liknar en dragqueen sminkning men utan att vaxa in brynen.

Här är resultatet (rouge ska absolut inte vara så mörkt men på showgirl sminkning överdriver men, för att ljuset slår emot, och så att den inte försvinner.)






NY DAG OCH NYA TAG

Igår hade vi samtal med våran lårare angående slut veckan, det kommer gå hur bra som helst hoppas jag:D Jag är redo ska plugga på hur mycket som helst nu till helgen.

Nu ska jag göra min i ordning och börja röra mig mot skolan.

Söta Bisot

Idag hade vi prov och söta Bisot ställde upp, tack så mycket. Sminkningen på henne vart hur snyggt som helst. Hon blev så nöjd, passade bra att hon kom och blev sminkad av mig när hon ändå ska på studentskiva ikväll. 

Skulle sminka Laura idag för att hon också skulle till skivan men hon ångra hon stannar hemma, bättre för mig haha hinner ändå inte sminka henne har hur mycket plugg som helst.

Nästa vecka är sista veckan, då kommer det vara 2 sminkningar varje dag. 2 sminkningar och 1 model, som det ser ut nu har ja model till hela veckan, bara hon inte ställer in i sista minuten.

Dagens sminkning










Off to school

Sticker iväg till skolan nu , och medans jag gör de så ska ja njuta av solen :D Inte varje dag den är ute.

När jag kommer tillbaka ska ja iväg och sminka Laura hon ska på student skiva och så klart ska ja sminka henne, får se om jag orkar :D

Men men hörs senare gullungar puss :D


60 talet = Twiggy

Idag hade vi 60-talet och alla vet att Twiggy var inne då.

Verkligen en skit snygg sminkning:D 




Min underbara moster

Min moster kom över till mig och ville bli sminkad för nån event. Det måste vara skönt för min släkt att ha en Makeup Artist i släkten, kan ja tänka mig.

Gud vilken skönhet;)




Dragmakeup

Idag hade vi dragmakeup hur roligt som helst, verkligen något man skulle vilja sminka många gånger:D

Söta Patrik var min model, han blev verkligen en riktig snygg primadonna. Tack så mycket Patrik:D

En riktig läckerbit ;)







Detta höll resten av gruppen med

 

 

 

Amandas hår

Amanda skulle på bröllop i lördags så hon bad mig göra hennes hår. Jag gillar och göra hennes hår det är långt och då blir det snygga lockar, plus att hon har slingor i håret då det blir kanon snyggt :D 






Slutfotografering

Slutfotograferingen var igår, det var hur kul som helst 2 modeller och 1 hårstylist behövde jag, mina systrar Ornina och Lena ställde upp som modeller och jag var min egen hårstylist.

Det var en skönhets sminkning och en valfri sminkning, Lena var skönhets sminkningen och Ornina var min valfri sminkning jag gjorde trend då :D


Ornina = Trend

 
 

Lena = Skönhet

 



Och så fick vi Makeup Artister också fotograferas

 





Här är snygga Louii och jag



Lägger upp bilder från dags lektion snart :D ni kommer inte att tro era ögon :D

Goldwell

Lördag morgon var jag och 2 andra tjejer från gruppen och sminkade en hårvisning på Goldwell.





Här har vi Emmy och Emelie som står och sminkar :D


Special effekter

I fredags gjorde vi special effekter, hur colt men äckligt som helst haha. Men ända colt för det ser så äkta ut:D



Så här såg jag ut efter att min lärare var klar med mig haha :D

Detta höll resten av klassen med på :D

 
 
 

Och här har vi min:



Colt va??


För mycket har hänt under helgen!!!

Shit vad mycket det har hänt denna helg, har haft så mycket för mig, det kommer upp bilder så får ni se vad mycket det har varit

Sista fantasi sminkningen nr 3 kör vi här

Här är sista fantasi sminkningen vi kör, så nu ska man vara redo till på söndag till slutfotograferingen, vilket jag är hoppas jag haha :D

Nu är det inte mycket kvar, jag har bara 2 veckor kvar av kursen sen får ja äntligen mitt diplom :D

Men det är om 2 veckor här är då sista fantasi sminkningen.







Och här kommer skissen


Fantasiii sminkning 2

Igår blev det fantasi sminknig, här har ni resultatet!









Skiss


Fantasi sminkning 1

Idag hade vi fantasi sminkning, vi har gjort 5 fantasi sminkningar på skiss, som vi ska göra på oss själva. Förutom en utav dom som ska vara till slutprovsveckan som är nu på söndag då det är 2 modeller en skönhets sminkning och en fantasi sminkning, en hårstylist ska vara närvarande och de kommer bli fotografering :D Men kan tänka mig hur roligt det kommer att bli :D

Här är iallafall en av mina fantasi sminkningar







Skiss  (Kopierade den väldigt bra tycker jag)


20-tals sminkning med lite fantasi

Gjorde en 20-tals sminkning med lite fantasi. Egentligen ska det vara blå skugga om man är ljus och svart skugga om man är mörk.

Men i detta fall blev det lite fantasi så vi körde med grönt. på 20-talet gjorde man ögonen runda och brynen neråt så man får en effekt av att man är ledsen, och man var ute efter att vara vit i hyn, dom var väldigt försiktiga med att få lite sol.

Detta är min 20-tals/fantasi sminkning :D







Första gången jag gör en sotning

Jag vart nöjd med min första sotning, det är väldigt svårt att jobba med svart färg ska ni veta. Men det vart hur fint som helst, de vart en snabb sotning.

Söta Jenni var på besök i skolan





Jennis sotning (Första sotningen i mitt liv)



När jag kom hem skulle min syster på fest och hon bad mig att sminka henne, så klart körde jag på sotade ögon!


GRATTIS LOUIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Söta Louiii fyllde år igår, klassen överraskade henne med tårta och sång. Mysigt var det iallafall. GRATTIS IGEN LOUII!!!!!!!





Gjorde även min första sotning lägger upp bild senare :D

Ny beställning

Gjorde nyss en stor beställning på visitkort, nu kör vi gärnet. Kursen är snart slut och nu är det dags att kasta ut mig själv i världen.

Jag har så mycket på gång just nu till slutprovs fotograferingen samt slutprovs veckan, men jag känner mig säker, har lite skisser att göra men jag fixar det:D

Jag känner mig redo, so lets go!!!


HOLLYWOOD DOLLS

Hejsan

Musik inspelningen gick hur bra som helst, tjejernas grupp heter Hollywood Dolls. Söta Miriam en tjej ja sminka är en medlem i Hollywood Dolls, hur söt och trevlig som helst, deras skiva har ej släppts än, men den kommer snart :D

Sen efter inpelningen drog jag och min kompis vidare till Åhlens City, där vi stog och demade för märket Lumene, det gick hur bra som helst, kunderna var så trevliga. Men skulle inte vilja stå där igen, tiden går så sakta.

Här kommer bilder från idag, detta är Miriam.



 






Stressad dag imorgon

Imorgon blir det mycket på gång, måste vakna klockan 6 på morgonen så jag hinner med halv 7 tåget mot stockholm, då ja och min grupp ska sminka och göra hår till ett par tjejer till deras musik video, låter spännande som fan, kommer inte ihåg vad tjejernas band heter, men skriver det imorgon :D

Sminkningen till musik videon kommer att vara från 8 till 10 sen ska jag och en tjej från min grupp vidare till Åhlens City där vi kommer sminka folk, vi kommer att vara där från 10 till 15, gud vad roligt det kommer att bli imorgon. Märket vi ska sminka med heter Lumene :D




Black

En till sminkning jag gjorde igår.

Sotade ögon, gjorde sotat på mig själv. Bästa tipset är väll att lägga lite färg och sen jobba upp den, så man får mjuka övergång.









Jag och Louii



Mörkt

Gjorde en sminkning på mig själv i skolan. 

Använda mig utav en brun skugga, sen en svart kajal runt hela ögat på utsidan, sen tog jag svart färg och sotade ihop kajalen och skuggan och då får man denna skuggningen :D




Naglar

Gjorde mina naglar i fredags. Jag bad henne gör dom korta för när man ska lägga fransar blir de jobbigt med långa naglar man får ingen bra grep :D


Jag i melodifestival sminkning

Så här var jag sminkad när vi hade melodifestival sminkning. Cecilia en tjej i min grupp sminkade mig sähär.


Barnmålning

Igår i skolan körde vi barnmålning. Man kände sig som ett litet barn igen :D Inga svårigheter.

På början av lektionen hade vi redovisning om årtal ja hade 70-talet, så vi klädde ut oss, jag och Ellen :D



Jag var utklädd till disco och Ellen var utklädd till Hippie, känns som halloween:D

Sen körde vi barnmålning



Detta är min målning, ja målade på Louii en kanin :D


Morrning!!!

Godmorgon, känner att detta är en stressig morgon, vid 10 ska ja göra mina naglar, och de tar en timme. Sen måste jag till stan och skriva ut min redovisning som jag ska ha idag. Sen hem och hämta min smink väska och off to skolan. :D kom inte och bli galen nu, haha.

Visitkort!!!

Har gjort mitt första visitkort, vi skulle bara göra något snabbt, 100 st, men sen när man är klar med kursen kan man fixa en snygg o fin, eller behålla den här, man bestämmer själv så klart.

Jag gjorde mina visitkort innan ja köpte en ny mobil, med nytt nummer. Men det gör i inget det är bara att dra en streck över de gamla nummret och skriva det nya.




Hår

Vi körde lite hår, skulle egentligen göra en enkel uppsättning, men så vart det inte det. Men jag fick upp håret väldigt bra.

Under bollen ligger det 2 toffsar, utifrån det skulle det bli något, men det blev en boll, men kan vissa sen hur det egntligen ska se ut.





Melodifestival sminkning

Idag gjorde vi melodifestival sminkning, starka färger, stark rouge och mycket modelering.



Hann inte täcka över fransarna.


Brun

Dåligt ljus fick ingen bra bild på sminket, Eller så kanske det är min kamera, kanske ska börja fota med en system kamera :D haha




Ornina

Sminkade min syster Ornina, jag älskade den här sminkningen vart mycket nöjd.

Ja använde beige och brun, passar hur bra som helst med varandra, sotade in skuggorna med varandra, så det blir fina övergång. Tips så att det inte blir kanter, lägg lite färg på penseln, och jobba upp den.







...



Jag var klar med min sminkning så jag börjde leka, haha.

Snart är det slut på kursen är inne i min 7e vecka, inte så många veckor kvar, sen är jag utbildad till Makeup Artist :D

Ja visst ja, mina visit kort har kommit kan lägga upp bild på den sen :D

Lila

Gjorde en sminkning på mig själv, använde min kontrast färg.



Bilden uppe ingen gloss, men på bilden under finns det gloss. Det jobbigaste är ju självklart att lägga mascara utan att det kommer på ögon locket, men det går att ta bort, vänta tills den torkar sen plockar du bort den, hade bråttom så hann inte ta bort mascaran innan jag tog kort.


Hår!!!

Vi lär oss lite hår också, enkla håruppsättningar, flätor (fiskbensfläta, inbakad och utbakad fläta)

  

Fiskbens fläta



Koncentrerad!!!!

 



Lite lockar!!!


Blå


Rosa



Fantasiii sminkning




   



Hela klassen!!!

Ska försöka...

Hejsan svejsan!!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men ska verkligen försöka blogga så mycket som jag kan. Det har gått hur bra som helst, den senaste veckan.

Nu blir det mycket på gång när vi närmar oss slut veckan, måsta skaffa modeller. Vilket inte borde vara så svårt för man känner ju många, men det är inte alltid vännerna vill sitta model, får väll göra det bästa av det.


Tjenare!!

Nu är jag inne på min 6e vecka på kursen, det har gått hur bra som helst. Min data gick sönder men nu är den igång, nu blir det bloggande till max! Har många bilder att lägga upp, det gör jag lite senare måste iväg till kursen nu.

ha de bäst!!! puss

RSS 2.0